Beste bezoeker

Sedert 1995 bewijst een bloeiend clubleven bij Krokkebaas wat golf echt is, wat het u kan bieden en hoe het uw leven veel spannende, ontspannende en gezellige momenten kan bezorgen.

Binnen een professioneel georganiseerde structuur biedt Golfclub Krokkebaas u de kans om tegen een heel democratische prijs alle knepen van deze mooie sport onder de knie te krijgen. We zijn gespecialiseerd om iedereen te leren golfen en hebben hiervoor samen met onze gediplomeerde PGA pro’s een aantal starterspakketten ontwikkeld waarbij u behalve een aantal golflessen eveneens een periode lid bent. Dit is de ideale formule om te starten met golf.

In een aangenaam kader, met een heel persoonlijk onthaal en begeleiding leert u tegen uw eigen tempo de basis van het spel. Bij tornooien voor beginners maakt u stap voor stap ook kennis met de heel warme gezelligheid van onze club, die voor velen een regelmatige ontmoetingsplaats is waar sociaal contact primeert en waar clubsfeer even belangrijk is als topprestaties.

Onze club schenkt bijzondere aandacht aan jeugdwerking, met aangepaste vakantiestages, maar evenzeer aan officiële interclubwedstrijden en eigen tornooien en ontmoetingen.

Lees verder op deze site wat Golfclub Krokkebaas voor u kan betekenen.

Rudy Huyck
Voorzitter
Jozef Leybaert
Clubmanager