Golfclub Krokkebaas organiseert op verzoek golfinitiaties. Wij zijn gespecialiseerd in de opleiding van beginnende spelers en als dusdanig uw aangewezen partner bij een initiatief om een groep kennis te laten maken met de golfsport.

Een standaard initiatie onder deskundige begeleiding duurt 2 uur, eerst kennismaking met materiaal en het slaan van ballen op de drivingrange. Daarna volgt de initiatie op de puttinggreen, waar de sessie wordt afgesloten met een puttingwedstrijd. Dit geheel omvat het gebruik van al het nodige materiaal inclusief de ballen en kost 27,00 € per persoon, exclusief BTW met een minimumbedrag van 200 €, exclusief BTW.

Het pakket kan worden uitgebreid met het gebruik van onze vergaderzaal (75 €), een lunch of andere maaltijd, al dan niet met uw eigen traiteur. Uiteraard doen we al het mogelijke om eventuele andere wensen te voldoen. Zo verzorgen we met plezier langere stages, volledig op maat van uw verlangens.

Hebt u vragen of suggesties, aarzel dan niet met ons contact op te nemen: 052/33.21.61. We staan te allen tijde paraat om u met raad en daad bij te staan.